Etsinnässä bloggaaja/markkinoija/somepersoona

Haluaisitko saada ilmaiseksi vaatteita sekä lisätuloa oman tilanteesi mukaan?

Me olemme vaatteita ja asusteita myyvä yritys, joka nyt kasvattaa näkyvyyttään markkinoilla.

Etsimme muodista kiinnostunutta some-vaikuttajaa/bloggaajaa. Voit olla aloitteleva tai jo kokenut konkari; tässä työssä asenne ja etenkin näkyvyys ratkaisee! Tehtävänäsi on hankkia lisää asiakkaita somen keinoin.

Tehtävänkuva määritellään henkilön mukaan eli tätä työtä voit tehdä harrastusmielessä ja ansaita ilmaisia vaatteita, sivutoimisesti ja ansaita vaatteiden lisäksi rahallisen korvauksen tai pikkuhiljaa siirtyä täysipäiväiseksi ja esimerkiksi lisäksi myydä tuotteitamme.

Laita hakemuksesi ja vakuuta, miksi juuri sinulla olisi sisua markkinoinnin, myynnin ja somemaailman puolella. Sen jälkeen jutellaan yhdessä, millainen työkokonaisuus sopisi sinulle. Sinulla tulee olla toiminimi tai toimit kevytyrittäjänä. 

Työ on etätyö, joten oikean ja luotettavan tyypin löytäminen on tärkeää. Töitä tehdään kuitenkin tiiminä, joten yksin et jää! Mahdollisuuksien mukaan innovoimme myös yhdessä menestystarinaamme.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Jätä vapaamuotoinen hakemus asiakaspalvelu@vidafashion.fi


Vidafashion on aina avoin yhteistyölle.

Me haluamme olla ajan hermolla, kasvaa ja kehittyä sekä verkostoitua.

Tuotevalikoima on valittu ensisijaisesti vähittäismyyntiin. Kumppaniverkostomme kautta meillä on mahdollisuus tarjota laajempi tuotevalikoima ja etsiä tuotteita, joita ei välttämättä ole kaupassa esillä. Kerro siis rohkeasti tarpeestasi tai ideastasi, niin suunnitellaan yhdessä lisää. 

Oletko vaatesuunnittelija, joka haluaisi saada mallistoaan esille? Annamme siihen ilomielin mahdollisuuden ottamalla tuotteitasi myyntiin.

Oletpa sitten muotisuunnittelijan alku, iso tai pieni yritys, yksityishenkilö, opiskelija tai tapahtumajärjestäjä; me haluamme kuulla villeimätkin ideasi!