• Toimitusaikamme on 7-14 päivää.
  • Sinulla on 14 päivän palautusoikeus.
  • Voit aina kääntyä asiakaspalvelun puoleen - autamme sinua varmasti!

        sähköposti: asiakaspalvelu@vidafashion.fi
       


        Voit myös ottaa yhteyttä sivustolta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta!


Taustat

Nämä yleiset ehdot ("yleiset ehdot") koskevat sinua, kun teet kuluttajana ("asiakas") tilauksen osoitteen www.vidafashion.fi sivujen ("verkkosivusto") kautta. Sopimus solmitaan sinun ja VidaValley:n, yhtiön y-tunnus 2999937-2  välillä. Tarkat yhteystiedot ja muut VidaValley:ta koskevat tiedot löydät verkkosivustolta. Yleiset ehdot koskevat ainoastaan kuluttaja-asiakkaita.

Asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias tehdäkseen tilauksen verkkosivuston kautta.

VidaValley ei ole korvausvelvollinen, mikäli tuotteet on myyty loppuun tai verkkosivustolla on kuva- tai painovirheitä (esim. tuotteiden kuvauksissa tai teknisissä tiedoissa olevat virheet), virheellisiä hintoja tai virheellisiä tietoja tuotteen varastotilanteesta. VidaValley:lla on oikeus korjata tällaisia virheitä sekä koska tahansa muuttaa tai päivittää tietoja. Jos asiakkaan tilaamalla tuotteella on virheellinen hinta, VidaValley ilmoittaa tästä asiakkaalle ja odottaa että asiakas hyväksyy hinnan, ennen kuin VidaValley jatkaa tilausprosessia. VidaValley ei ole vastuussa tiedoista, joita kolmannet osapuolet ovat antaneet verkkosivustoa varten.

Verkkosivusto ja kaikki sen sisältö ovat VidaValley:n tai sen lisenssinantajien omaisuutta. Tiedot on suojattu immateriaalioikeuksia ja markkinointia koskevalla lainsäädännöllä. Tämä tarkoittaa, että tuotemerkkien, yritysnimien, tuotenimien, kuvien, grafiikan ja sommittelun sekä tuotteita, palveluita ja muuta sisältöä koskevien tietojen kopiointi tai käyttö ilman VidaValley:n etukäteen ja erikseen antamaa kirjallista hyväksyntää on kiellettyä.

Sopimus ja tilaus

Asiakkaan on hyväksyttävä yleiset ehdot voidakseen tehdä tilauksen verkkosivuston kautta. Hyväksymällä yleiset ehdot asiakas sitoutuu noudattamaan yleisiä ehtoja kokonaisuudessaan ja vahvistaa lukeneensa tiedot, jotka koskevat henkilötietoja ja hyväksyy niiden käytön VidaValley:n tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kun VidaValley on vahvistanut asiakkaan tilauksen ja asiakas on vastaanottanut tilausvahvistuksen syntyy ostosopimus. VidaValley kehottaa asiakasta säilyttämään tilausvahvistuksen mahdollista myöhempää tarvetta, kuten tilausta koskevaa viestintää, varten. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus siihen asti, kunnes VidaValley on vahvistanut sen. Mikäli tilaus peruutetaan, VidaValley palauttaa asiakkaan tilaukseen liittyen suorittamat maksut. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.

Asiakastiedot

Asiakas vahvistaa, että annetut tiedot ovat oikein ja täydellisiä, ja hän on vastuussa kaikista annetuissa tiedoissa olevista virheistä. VidaValley käsittelee henkilötietoja tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Asiakas on vastuussa siitä, ettei kukaan muu kuin asiakas itse käytä hänen sisäänkirjautumistietojaan. Asiakas on vastuussa kaikista hänen sisäänkirjautumistiedoillaan tehdyistä ostoksista, mikäli asiakas ei ole viipymättä ilmoittanut mahdollisista väärinkäyttöepäilyksistä. VidaValley:lla on oikeus estää asiakkaan pääsy tämän käyttäjätilille, mikäli on syytä epäillä tilin tai sisäänkirjautumistietojen väärinkäyttöä tai yleisten ehtojen rikkomista. 

Maksu

Verkkosivuston hinnat koskevat ainoastaan www.vidafashion.fi verkkosivustolla tehtyjä tilauksia. Hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät ALV:n. Toimituskulut on ilmoitettu erikseen. Verkkokauppa käyttää Klarna Checkout palvelua ja tarjoaa asiakkaan käyttöön Klarna Checkout maksutavat. Laskutuksen tai osamaksun yhteydessä VidaValley tai sen kumppanit voivat hankkia asiakkaan luottotiedot kolmannelta osapuolelta, jolloin asiasta ilmoitetaan myös asiakkaalle.

Tarjoukset

Kaikki verkkosivuston tiettyjä tuotteita koskevat tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan tai kunnes tuotteet on myyty loppuun.

Toimitus ja kuljetus

Ymmärrämme, että haluat saada tilauksesi nopeasti. VidaValley pyrkii aina toimittamaan tuotteet mahdollisimman pian. Tuotetiedon ja/tai tilausvahvistuksen yhteydessä pyritään kertomaan toimitusaika. Toimitusaikamme on 7-14 arkipäivää. Toimitus tapahtuu kuitenkin 30 arkipäivän kuluessa siitä, kun VidaValley on vahvistanut tilauksen kirjallisesti tilausvahvistuksen avulla. Mikäli toimitus viivästyy yli 30 arkipäivää asiakkaasta riippumattomista syistä, on asiakkaalla oikeus peruuttaa ostos.


 Jos paketti on noudettava tietystä toimituspaikasta, asiakas noutaa sen ilmoituksessa määritetyn ajan kuluessa. Paketit noudetaan yleensä henkilökohtaisesti, voimassa olevaa henkilötodistusta ja tilausnumeroa käyttäen. Asiakas saa toimituksesta ilmoituksen, jossa määritetään koska ja mistä paketti on noudettavissa tai vastaanotettavissa. Ilmoitus saatetaan lähettää sähköpostitse, tavallisen postin välityksellä ja, jos asiakas on antanut matkapuhelinnumeronsa, myös puhelimitse tai tekstiviestillä. Jos pakettia ei noudeta, on VidaValley:lla oikeus periä siitä aiheutuneet kulut asiakkaalta.

On huomioitava, että:
VidaValley ei ole vastuussa mistään viivästyksistä, jotka aiheutuvat olosuhteista, joihin VidaValley ei voi vaikuttaa. Tällaisia ovat esim. yleiset työtaistelut, sotatoimet, tulipalot, salamointi, terrori-iskut, virallisten määräysten muutokset, tekniset ongelmat, viat voima-/tele-/tietokoneyhteyksissä tai muussa viestinnässä sekä alihankkijoiden toimittamien palveluiden viat ja viivästykset, jotka johtuvat edellä mainituista olosuhteista. Tällaisissa tilanteissa velvollisuus vahingonkorvauksiin ja muihin toimenpiteisiin raukeaa. Tällaisista tilanteista ilmoitetaan välittömästi.

Palautus

Verkkokauppaostoihin sovelletaan kuluttajalainsäädännön mukaista 14 päivän peruutusaikaa. Sinulla on oikeus palauttaa mikä tahansa ostos ilmoittamalla siitä VidaValley:lle 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tilatun tuotteen. Mikäli käytät palautusoikeutta, sinun tulee ilmoittaa VidaValley:lle selkeästi nimi, osoite ja muut asiaankuuluvat tiedot (kuten tilausnumero). 

 Palautusoikeus ei kuitenkaan koske seuraavia tuotteita:
- tuotteet, jotka on valmistettu asiakkaan määritysten mukaisesti tai muuten selkeästi yksilöity;
- tuotteita, joiden sinetit on rikottu, ei voida palauttaa terveydensuojelu- tai hygieniasyistä (esim. alusvaatteet, kosmetiikka, uima-asut);
- tuotteet, jotka pilaantuvat tai vanhentuvat nopeasti;

Tuotteista, joita palautusoikeus ei koske, ilmoitetaan asiakkaalle selkeästi. Jos tuotteessa on sinetti, asiakas ei saa rikkoa sinettiä, mikäli haluaa käyttää palautusoikeuttaan. Palautusoikeuden voimassaolo lakkaa, kun asiakas rikkoo sinetin. Sineteiksi katsotaan myös kaikki tekniset sinetit (esim. sarjanumero).

Mikäli asiakas käyttää palautusoikeutta voi tuotteen palauttaa ilmaiseksi palautustunnuksellamme 656238. Asiakas on vastuussa tuotteen kunnosta tuotteen vastaanottamisen jälkeen ja palautuskuljetuksen aikana. Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa VidaValley:lle tehdystä palautusilmoituksesta. Tuote on lähetettävä hyvin pakattuna, hyvässä kunnossa ja alkuperäisessä laatikossaan ja/tai pakkauksessaan. Hyvitämme ainoastaan palautetut tuotteet, emme toimituskuluja.

VidaValley:lla on oikeus vähentää palautettavasta summasta määrä, joka vastaa tuotteen arvon alentumista, mikäli se johtuu siitä, että asiakas on käsitellyt tuotetta enemmän kuin sen toiminnan tai ominaisuuksien määrittämiseksi on välttämätöntä. Summa maksetaan ilman aiheetonta viivästystä - viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun VidaValley on vastaanottanut palautetun tuotteen tai saanut sen toimituksesta vahvistuksen.

Yleisten ehtojen muutokset

VidaValley:lla on oikeus muuttaa yleisiä ehtoja koska tahansa. Muutokset julkaistaan verkkosivuilla ja ne astuvat voimaan välittömästi (tai kun asiakas tekee tilauksen ja näin ollen hyväksyy yleiset ehdot).

Erimielisyydet

Kaikki erimielisyydet pyritään ratkaisemaan VidaValley:n asiakaspalvelun kanssa. Mikäli erimielisyyttä ei saada ratkaistua, asiakas voi kääntyä kuluttajariitalautakunnan puoleen.